Još jedan odličan posao Portlanda - Mekolum ostaje za 157 miliona dolara!

Autor:

Sport

30.07.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Portlanda Si Džej Mekolum pristao je na trogodišnje produženje ugovora sa klubom iz Oregona za 100 miliona dolara i računajući aktuelni ugovor koji mu je isticao na kraju sezone 2020/21, do isteka saradnje sa Blejzersima zaradiće 157 miliona dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Si Džej Mekolum

Sjajni šuter uz Demijena Lilarda najzaslužniji je za rezultate Portlanda prethodnih sezona, a vrhunac je bio plasman u finale Zapadne konferencije sa Golden Stejtom u nedavno završenoj sezoni.

Dvadesetsedmogodišnji Mekolum je u protekle dve sezone prosečno beležio 21 poen, a u plej-ofu je bio još bolji sa 24.7, odnosno 25.3 poena. Deseti pik Portlanda na draftu 2013. je tri godine kasnije proglašen za igrača koji je najviše najpredovao u najjačoj ligi sveta.

Blejzersi su, dakle, završili još jedan veliki posao nakon što su obezbedili potpis Demijena Lilarda do leta 2025. U poslednjoj sezoni ugovora odlični plejmejker će zaraditi neverovatnih 54.250.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading