"Melo je bolji od većine igrača u NBA, ali se timovi plaše da ga uzmu!"

Autor:

Sport

30.07.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karmelo Entoni još uvek nije rekao zbogom košarci, iako je bez tima otkako je napustio Hjuston početkom prošle sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karmelo Entoni

Nekada najbolji strelac lige i dalje vredno trenira, a njegov lični trener Kris Brikli smatra da je problem u tome što se timovi plaše da dovedu jednu takvu superzvezdu.

- Slično je kao sa Alenom Ajversonom, kada su pri kraju njegove karijere timove razmišljali ovako: Oh, on će sigurno želeti svoju ulogu, zato je bolje da ga se klonimo. To se sada dešava i Melu. On je bolji od 60, 70% igrača koji trenutno igraju u NBA. Ali timovi se plaše njegovog stava 'Ja želim da budem starter'. A uopšte nije tako. Melo samo želi da odigra oproštajnu sezonu. Kao Dvejn Vejd. Imao je sjajnu karijeru, čeka ga mesto u Kući slavnih, nadam se da će mu se ispuniti želja - uveren je Brikli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karmelo Entoni

Zanimljivo da je na Tviteru već pokrenuta akcija da se Melo vrati u NBA, a svoj glas dao je i Demijen Lilard, podržavši tag #VoteForMeloFareWellSeason.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading