(VIDEO) Nova bomba na Malom Kalemegdanu: NBA plejmejker blizu Zvezde!

Autor:

Sport

30.07.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš, između ostalih, Nju Orleans Pelikansa i Memfis Grizlisa Toni Daglas mogao bi uskoro da postane dugo čekano pojačanje Crvene zvezde na poziciji plejmejkera.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Amerikanac sa zavidnim NBA iskustvom mogao bi da bude dugo čekani igrač na poziciji plejmejkera na Malom Kalemegdanu. Crveno-beli su jako obazrivi kada je u pitanju igrač na ovoj poziciji, ali bi vrlo lako izbor mogao da padne na odličnog 33-godišnjeg košarkaša.

Daglas je upravo ono što treba Zvezdi, koja ne želi da rizikuje sa igračima koji nisu imali iskustva igranja u evropskoj košarci (Naz Mitrou-Long, prim.aut), pa bi doskorašnji igrač Darušafake bio idealno rešenje jer je skupio "znanje" igrajući u Turskoj već dve godine.

Plejmejker je svoju karijeru započeo u NBA kao 29. pik na draftu izabran od strane Los Anđeles Lejkersa koji su ga iste večeri trejdovali u Njujork Nikse. Kasnije je menjao dosta ekipa kao što su Hjuston, Sakramento, Golden Stejt, Majami, Memfis, Nju Orleans... da bi 2017. godine stigao u Anadolu Efes.

Prošle sezone odigrao je i najprimetniju takmičarku godinu u dresu Darušafake. Na 20 mečeva (došao iz Sakarija u 11. kolu) u Evroligi beležio je učinak od 14,5 poena po meču uz četiri asistencije i prosek od 1,6 ukradenih lopti.

Za sada nema zvaničnih informacija, ali se očekuje da uprava Zvezde u narednim danima preseče oko novog pleja, a tada će biti poznato da li je odluka pala baš na Daglasa, koji važi za jednog od favorita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading