Evo zašto su u Australiji poludeli zbog otkaza u američkoj reprezentaciji!

Autor:

Sport

30.07.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije baš da otkazi u selekciji SAD nikoga ne pogađaju. Navijači su poludeli što Harden, Dejvis i ostale zvezde ovog leta neće obući dres nacionalnog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suočava se sa dosta problema... Greg Popovič

Nisu se toliko bunili navijači Amerike, koliko pristalice iz Australije. Zašto? Karte koje su papreno platili i to za prijateljski meč njihove selekcije i tima Grega Popovića.

U okviru priprema za Mundobasket tim Grega Popoviča trebalo je da odigra niz pripremnih utakmica. Tako je posle meča sa Španijom na domaćem terenu u Anahajmu, planirana turneja u Australiji od 22. do 24. avgusta.

Ulaznice su planule, ali navijači su očekivali drugi tim. 

- Potrošio sam bogatsvo na karte kako bih sina odveo da vidi svog idola. Osećam se prevareno. Dao sam 300 dolara za najgora mesta. Ovo je nepošteno - napisao je jedan navijač na društvenim mrežama.

Na prvobitnom posteru koji je najavio turneju bili su Kajl Lauri, Duretn, pol Džordž, Harden i Dejvis, koje su sada zamenili Kemba Voker, barns, Tejtum i Dramond. U zemlji "kengura" su baš besni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading