Brutalno: Mladi Srbi oduvali Hrvate

Autor:

Sport

25.07.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadetska košarkaška reprezentacija Srbije savlada je vršnjake iz Hrvatske 102:57 (28:15, 16:14, 30:17, 28:11) i tako posle "plus 55" protiv Francuske napravili još jedan sjajan podvig na letnjem festivalu mladih

RepublikaFoto: instagram.com/aba.liga
Ilustracija: Foto

Kadetska reprezentacija Srbije,  igrači rođeni 2003. godine i mlađi, odigrala je još jedni sjajnu utakmicu na letnjem Olimpijskom festivalu mladih (EJOF) koji se održava  u Bakuu. Izabranici selektora Saše Nikitovića su posle rutinske pobede protiv domaćina Azerbejdžana na startu turniru (77:39), u okviru drugog kola grupe “A” deklasirali selekciju Hrvatske sa čak 45 poena razlike.

Izjednačena borba vodila se samo u prvih pet minuta duela i rezultata 9:8, a onda su srpski kadeti preuzeli inicijativu i počeli da dominiraju u svim segmentima igre. Ovim trijumfom naš mladi tim obezbedio je plasman u polufinale u kojme se u petak sastaje sa selekcijom Turske.

Da su dominantni naši momci su pokazali i u poslednjem mečuu grupi protiv Francuske koju su pobedili sa 45 poena razlike...Srpski kadeti su posle domaćina Azerbejdžna (77:39) i Hrvatske (102:57), deklasirali i selekciju Francuske u okviru trećeg kola grupe “A” sa 45 poena razlike. Mladi Trikolori su samo donekle u trećoj deonici bili ravnopravan rival razigranim srpskim košarkašima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading