Budući šampioni se družili sa sadašnjim: "Stankovićevi mališani" uživali sa "Đorđevićevim jatom"

Autor:

Sport

24.07.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković posetio je košarkaše Srbije tokom priprema ekipe na Kopaoniku.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dejan Stanković

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića se već nekoliko dana na planinskoj lepotici Srbije spremaju za učešće na predstojećem Mundobasketu u Kini.

Stanković je sa mališanima iz njegovog kampa "Deki 5" poželeo sve najbolje našim reprezentativcima na velikom takmičenju.

- Sa krova Srbije na krov sveta! Sa predsednikom Košarkaškog saveza, Predragom Danilovićem i selektorom Sašom Đorđevićem me veže dugogodišnje prijateljstvo. Iskoristio sam priliku da ih poseti - kaže Stanković.

Kaže da mu je bila želja da mališani pamte ovaj dan i druženje sa košarkašima sa kojima su imali prilike i da se okušaju u igri pod obručima.

- Dečiji osmesi i njihovo zadovoljstvo zbog boravka na kampu su nam najvažnija misija. Želja nam je da ovi mališani sa kampa Deki5 ponesu uspomene za ceo život. Takođe, znam koliko su ove uvodne pripreme igračima teške i zato smo poželeli da im pružimo podršku. Siguran sam da će za decu ovo biti nezaboravno iskustvo, a drago mi je da su i naši košarkaši uživali u druženju sa mališanima - zaključio je Stanković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading