EKSKLUZIVNO: Prva fotka Kuzmića iz bolnice

Autor:

Sport

24.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Kuzmić (29) bori se kao lav! Centar Crvene zvezde doživeo je 14. jula u zoru tešku saobraćajnu nesreću, četiri dana kasnije se probudio iz kome, a već u ponedeljak je iz šok-sobe prešao na intenzivnu negu Urgentnog centra. Snagu za neverovatno brz oporavak Kuzmić dobija od porodice, koja je danonoćno u bolnici.

RepublikaFoto: Promofoto
Skoro smrskan Ognjenov porše

Čim je saznala za udes, supruga Tomiša je sa sinom Nikolajem i ćerkicom Milanom stigla iz Amerike, iz San Franciska, i sad se ne razdvajaju od glave kuće. Ognjen je zbog njihove ljubavi vidno raspoloženiji, a veru u potpuni oporavak uliva i njegova želja da i u bolnici živi normalno. Tako je odmah po dobijanju dozvole lekara stao na noge, a prema rečima zaposlenih u Urgentnom centru, uspešno se prošetao po spratu. Kad se umori, Kuzmić se vrati u sobu, a vreme u bolničkoj postelji prekraćuje čitanjem knjiga.

Da je dobro raspoložen, videlo se i kada je Ognjenu u poseti bio kapiten crveno-belih Branko Lazić. On mu je preneo poruke podrške svih u klubu, a na hiljade njih dobio je i preko društvenih mreža. Nekadašnji i budući saigrači zbijali su šale, a Kuzmić je za kapitena imao čak i zahteve šta bi voleo da mu donesu da jede.

Foto: Srpski telegraf
SUDAR MU PROMENIO LIČNI OPIS: Ognjen Kuzmić

Koliko oporavak dobro teče, iznenađeni su i svi u bolnici. Naime, kada je iz Banjaluke helikopterom prevezen za Beograd, nekoliko sati posle udesa nedaleko od Prijedora u Republici Srpskoj, kad se vraćao sa svadbe, malo ko se usuđivao da da prognoze o košarkaševom stanju. Međutim, njemu su operacijama sanirane, pre svega, povrede glave, zbog čega je ubrzo i probuđen iz kome.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading