Milutinov pružio podršku Kuzmiću, govorio o paklenoj konkurenciji na svojoj poziciji i klupskom statusu!

Autor:

Sport

18.07.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar reprezentacije Srbije i član grčkog drugoligaša Olimpijakosa, Nikola Milutinov izneo je svoja očekivanja pred početak priprema za Svetsko prvenstvo u Kini.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nikola Milutinov

- Ja lično volim utakmice da igram, mečevi su uvek nekako draži od treninga. Uželeo sam se utakmica, tako da jedva čekam da počnu pripremni susreti - počeo je centar Olimpijakosa.

O konkurenciji, kako ti se čini?

- Svi koji konkurišu za tim su ravnopravni, nikome nije zagarantovano mesto u timu. Na selektoru je najteži posao, da ukomponuje sve - rekao je Milutinov.

Imamo jaku centarsku liniju?

- Imamo na svim pozicijama sjajne igrače, ali ne samo na centarskoj liniji. Što je jača konkurencija, to je bolje i za trening i za utakmicu. Biće zanimljvije - nastavio je.

Imao je i poruku za Kuzmića...

- Veoma mi je žao, svima nam je teško palo. Nadam se da će se što brže oporaviti i da će se vratiti - jasan je Milutinov.

Klupski status?
-Ne bih u ovom trenutku pričao o tome, sada sam sa reprezentacijom i maksimalno sam posvećen obavezama ovde - završio je centar naše reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading