Okupili se Saletovi "orlovi", počinju pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini!

Autor:

Sport

18.07.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacije Srbije okupila se u beogradskom hotelu Kraun plaza, pred početak priprema za Svetko prvenstvo koje se održava u Kini od 31. avgusta do 15. septembra.

RepublikaFoto: Republika.rs
Bogdan Bogdanović

Prvi put posle mnogo godina, naša reprezentacija igraće u najjačem sastavu na Mundobasketu, tu su sve zvezde iz NBA lige, a ostali momci su imali odlične sezone u evropskim klubovima. Svoja očekivanja pred početak priprema izneli su Bogdan Bogdanović i Dragan Milosavljević, dugogodišnji članovi "orlova."

 - Lepo je doći videti saigrače ali i medije. Stvorila se atmosfera da idemo odmah u finale, imamo dosta iskusnih igrača, drago nam je da nas uzdižu, ali ne ide to baš tako lako.Ićićemo hrabro srećno i motivisano na SP. Dobra sezona je iza mene, odmorio sam i uželeo se košarke, pogotovo reprezentativne.Uvek je lepo odazvati se pozivu, doći i igrati za našu zemlju. Polako dok se svi skupimo, da se malo oseti atmosfera. Očekivanja su uvek velika od nas, ali mi se dobro nosimo sa pritiskom - rekao je Bogdanović.

- Svake godine želim da se svi odazovu živi i zdravi. Počinje novi ciklus, pripreme za Kinu. Nadam se da ćemo imati jako dobru ekipu, cilj je medalja tj zlato. Ispred nas su pripreme, još je rano da pričamo o bilo čemu. Ispred nas su pripreme, treba dobro da se spremimo i nadam se sa ćemo svi biti zdravi.Uželeli smo se okupljanja i druženja, uvek imamo dobru atmosferu i hemiju u ekipi. Uželeli smo se jedni drugih, sigurno će sve biti dobro - zaključio je Dragan Milosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading