Euforija može da počne: Sale prvi put okuplja "orlove", kreću pripreme za Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

17.07.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije u četvrtak se okuplja u Beogradu na početku priprema za Svetsko prvenstvo u Kini!

RepublikaFoto: starsport
Aleksandar Đorđević!

Selektor Aleksandar Ðorđević za sutra je zakazao konferenciju za medije u hotelu Kraun plaza od 13.30.

Na širem spisku Ðorđevića od 18 imena nalaze se:

Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Ognjen Kuzmić, s tim da se očekuje da ga posle saobraćajke zameni Nikola Jovanović.

Reprezentacija Srbije 21. jula putuje na bazične pripreme na Kopaonik gde će ostati do 4. avgusta i utakmice protiv Borca u Čačku.

Planirane su još provere protiv Finske u Zrenjaninu 7. avgusta, tri dana kasnije protiv Litvanije u Štark areni, a 12. avgusta protiv istog rivala u Kaunasu.


Srbija će učestvovati i na Akropolis kupu u Atini od 16. do 18. avgusta, a dva dana kasnije ide u Kinu, gde će na turniru u Šenjangu imati provere protiv Italije, Novog Zelanda i Francuske.

Srpski košarkaši na Svetskom prvenstvu u Kini, koje se igra od 31. avgusta do 15. septembra, igraju u D grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading