Oglasio se i Kuzmićev otac: Porodica prati situaciju i danas idu u bolnicu

Autor: Novosti, Republika

Sport

15.07.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić u Urgentnom centru se oporavlja od teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju ujutru kod Banjaluke, a otac snažnog centra Milan nije mogao da kaže ništa konkretnije o zdravstvenom stanju sina.

RepublikaFoto: Promo foto
Ognjen Kuzmić

- U Beogradu smo, pratimo situaciju. Danas ćemo ići do bolnice – rekao je Milan Kuzmić. 

Klub s Malog Kalemegdana je u ponedeljak objavio da je stanje doskorašnjeg centra madridskog Reala stabilno, ali i dalje veoma teško, i da su prvi znaci, posle početna 24 sata, ohrabrujući.

Kuzmić se i dalje nalazi u idnukovanoj komi, u kojoj je u nedelju u ranim poslepodnevnim satima helikopterom prebačen iz UKC Republike Srpske u Beograd, gde je u ponedeljak ujutru ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima. 

Urađen mu je skener glave i rentgen pluća, koji su pokazali da posle 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading