Kuzmića upravo prevoze na VMA: Ima prelome kostiju lica, obe vilice i otok mozga!

Autor:

Sport

14.07.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Kuzmić, centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije teško je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Prijedora. On se zbog povreda glave i grudnog koša nalazi u komi i zbog ozbiljnosti stanja biće prevezen u Beograd na VMA helikopterom, javlja novinar s lica mesta Zoran Šarenac.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Kuzmić

Prema rečima generalnog direktora UKC RS prof. dr Vlade Đajića pacijent Ognjen Kuzmić (1990) je zadobio prelome kostiju lica i vilice, otok mozga, te nagnječenje grudnog koša.

- Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju. Obavljena ja sva neophodna inicijalna dijagnostika i započet terapijski tretman. Zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja i saniranja povreda u toku je hitno prebacivanje Ognjena Kuzmića u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije.

Prema rečima načelnika Urgentnog centra dr Dragana Rakanovića, pacijent Bogdan Ilić (1990) je zadobio dominantne povrede glave i kostiju lica. Nalazi se na aparatima za mehaničku ventilaciju. Ostaje na daljem bolničkom lečenju i praćenju u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje UKC RS. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene - dodao je on.

Podsetimo, Kuzmić je pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru i jutros se vraćao magistralnim putem Banjaluka-Prijedor kada se nesreća dogodila u Ramićima. Usled kiše, kolovoz je bio klizav i savet vozačima je da se vozi sporije.

Do udesa je došlo kada se beli porše Ognjena Kuzmića u kojem je bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kojem su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading