Prethodna sezona je prošlost: Posle De Koloa, još jedan veliki transfer dolazak u Fenerbahče!

Autor:

Sport

14.07.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan veliki transfer u Istanbulu! Posle Nanda de Koloa, u azijski deo turske metropole stiže i - Derik Vilijams!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Željko Obradović

Prema saznanjima specijalizovanog košarkaškog portala Eurohoops i novinara Nikosa Varlasa, koji je prvi objavio prelazak Miloša Teodosića u Virtus iz Bolonje, Fenerbahče je završio veliki transfer jednog od najboljih igrača u Evroligi prošle sezone, a saradnja će biti potpisana na jednu godinu. Fenerbahče je tako popunio rupu koja je nastala odlaskom Nikola Melija u Nju Orleans, gde je potpisao dvogodišnju saradnju. 

Jedan od najboljih igrača Bajerna u prethodnoj sezoni imao je prosek od 13 poena i četiri skoka, a bio jedan od najzaslužnijih za odbranu šampionske krune u Nemačkoj. Bajern je bio i nadomak plasmana u četvrtfinale Evrolige, ali su na kraju izgubili korak s konkurencijom. 

Derik Vilijams je u Bajern stigao posle nove teške povrede Milana Mačvana i odigrao je odličnu debitantsku sezonu u Evropi. Zbog toga je bio meta Anadolu Efesa, ali je on po završetku takmičenja hteo prvo da ispita svoje NBA mogućnosti. Kako pravi poziv s one strane Atlantika nije stigao, Vilijams se lako odlučio za poziv Željka Obradovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading