Još jedno NE Zvezdi!

Autor:

Sport

13.07.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je jutros ostala bez Miloša Teodosića, a sada je srpski šampion dobio još jedan udarac. Bivši reprezentativac Srbije Stefan Marković izjavio je da neće doći na Mali Kalemegan pošto bi i narednu sezonu voleo da provede u dresu Himkija.

Stefan Marković

Košarkaš Himkija boravi u srpskoj prestonici ovih dana, a u subotu je skoknuo do platoa ispred Beogradske arene gde se ovog vikenda održava Beogradski FIBA 3x3 čelendžer, jedan od 23 ovakva turnira koji se organizuju u celom svetu. 

Novinare je zanimalo da li je čuo da se Crvena zvezda interesuje za njega pa su ga pitali kakve su šanse da se od naredne sezone nađe na Malom Kalemegdanu.

- Tako je, pojavile su se informacije, ali to je teško izvodljivo u ovom trenutku. Mislim da od toga nema ništa - rekao je Marković pa obrazložio:

- Zadovoljan sam kako je prošla sezona, ostvarili smo cilj da ponovo igramo u Evroligi. Biće to treća uzastopna godina da smo deo najjačeg klupskog takmičenja. Vrlo je teško kroz VTB ligu da se izbori učešće u Evroligi jer dosta klubova ima velike budžete i visoke ambicije. Za sledeću sezonu se pravi dobar tim, ja sam još uvek u pregovorima sa njima, pa ćemo videti. Nadam se da ćemo se dogovoriti i uspešno završiti razgovore. Voleo bih da nastavim tamo da igram - naveo je Marković.

RepublikaFoto: starsport
Ni njega nećemo gledati u Zvezdinom dresu... Miloš Teodosić

Bivši reprezentativac Srbije nije izbegao da pohvali rad srpskog šampiona.

- U Zvezdi rade dobar posao, vratili su se u Evroligu. Želim im svu sreću. Mislim da će naredna sezona u Evroligi biti vrlo interesantna i sigurno još napornija zbog putovanja, ali i protivnika koji se pojačavaju. Za nas igrače će biti teška, ali za navijače sigurno zanimljiva - rekao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading