TEO U ZVEZDI još samo da otkači CSKA

Autor: Ilija Momčilović

Sport

12.07.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delije" sa zadovoljstvom udaraju recke na listu timova koje je Miloš Teodosić odbio u ovom prelaznom roku. Poslednji je otpao Virtus iz Bolonje, a pre njih prebogati Olimpijakos i Makabi. Ukoliko Teo otkači i poslednjeg interesenta CSKA iz Moskve, definitivno će postati poslednja cigla u zidu koji je sagradio Nebojša Čović na Malom Kalemegdanu angažovavši pojačanja o kojima su navijači Crvene zvezde do pre dve-tri nedelje samo maštali.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tekst potpisa

Jedan od najboljih plejmejkera koje je Evropa ikada imala se još nije oglasio na ovu temu. Međutim, u međuvremenu je poznati izraelski novinar Roj Koen saopštio da su pukli pregovori između Makabija i Srbina, uprkos tome što je gigant iz Tel Aviva spremio tri miliona evra za dve sezone. Obrazloženje: "Ponos Izraela" nema tim za visoke domete!

Iz sličnih razloga otpao je i grčki velikan, koji kuburi i sa tamošnjim savezom, a poslednje Miloševo "ne" upućeno je Virtusu iz Bolonje, koji sa klupe predvodi naš selektor Aleksandar Sale Đorđević.

- Kockice se slažu u Zvezdinu korist, baš kao onaj zid što se pravi na Malom Kalemegdanu. Nema sumnje da bi cigla u vidu Miloša Teodosića zaokružila celu priču na oduševljenje svih u klubu i armije crveno-belih navijača. Virtus je bio najistrajniji do sada, spremio džak para, imali i Saleta kao veliki adut, ali osvajaču prošlogodišnje Lige šampiona je minus što će ove sezone igrati "samo" Evrokup. Uz veliko poštovanje prema tom takmičenju, koje je stvarno izvanredno, Miloš ih je odbio jer želi da igra Evroligu - otkriva izvor Srpskog telegrafa, koji je i te kako dobro upućen u dešavanja u redovima srpskog i šampiona ABA lige.

Dakle, ostao je još samo CSKA, ali i tu se stvari odvijaju u korist crveno-belih...

- Predsednik Andrej Vatutin bi ga odmah doveo, ali trener sa kojim je Miloš dugo sarađivao baš u Moskvi Dimitris Itudis ne vidi Srbina u koncepciji svog novog tima. Navodno, pale su i teške reči zbog Miloša između Vatutina i Itudisa, ali teško je odreći se trenera koji je u nedavno završenoj sezoni Evrolige tim odveo na krov Evrope. Videćemo šta će se dešavati, ali za sada voda teče na Zvezdinu vodenicu - zaključuje naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading