Trener Denvera ima samo jedan uslov za pojačanja: Uklopi se sa Jokićem

Autor:

Sport

10.07.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun govorio je o novim pojačanjima u njegovoj ekipi, odnosno kako će svaki novajlija morati da se na izvestan način prilagodi najboljeg igraču njegove ekipe Nikoli Jokiću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Naš centar prethodne sezone obeležio je igru Denvera i u velikoj meri im pomogao da se domognu plej-ofa. Kasnije je izabran i u idealnu petorku NBA lige što dovoljno govori o značaju koji ima na ekipu iz Teksasa koja je nedavno dovela Džeramija Grenta.

- Nikola Jokić je naš najbolji igrač. Svako koga dovedemo u ekipu mora dobro da se uklopi sa njim na izvestan način. Mislim da je Džeremi momak koji će odlično sarađivati sa Nikolom. Pol Milsap je naš startni krilni centar, ali Džeremi je svestran, igra na raznim pozicijama. Čuvao je Džejmsa Hardena, Entonija Dejvisa… On može da čuva svakoga. Mislim da je ta svestranost uzbudljiva - istakao je Meloun i dodao:

- Kada od prosečnog šutera za tri poena postanete onakav šuter kakav je bio on prošle godine, to je rezultat rada i govori o njegovoj radnoj etici. On želi da napreduje i da bude bolji. To su igrači kakve želimo da angažujemo. Bilo da su sa drafta, slobodni agenti ili koji kod nas završe u nekom od trejdova, želimo igrače koji se motivisani i vredni radnici - zaključio je trener Denvera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading