TEO, DOĐI U ZVEZDU, GLADAN BITI NEĆEŠ!

Autor:

Sport

10.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdaši daju sve što imaju za potpis Miloša Teodosića (32)! Nije tajna da bi finansijski momenat mogao da bude jedina prepreka između Tea i ugovora sa klubom sa Malog Kalemegdana, zbog čega su "Delije" organizovale više kampanja po društvenim mrežama da na sve moguće načine privole kapitena Srbije da obuče crveno-beli dres.

Miloš Teodosić

UGOVOR NA USTA ULAZI

Svesni da bi dolaskom u Beograd morao da se odrekne razlike u finansijskim ponudama nekog evropskog giganta i Zvezde, navijači su na zanimljiv način poručili Teu da ne brine i da će imati način kako da prehrani porodicu.

- Obezbedili smo za našeg Miloša i porodicu Teodosić besplatna jela zemalja koje nisu priznale Kosovo kad zaigra za Zvezdu i za sve vreme trajanja ugovora. Možeš i ti jesti, Jelisaveta. E pa, Miloše, gladan biti nećeš. Ostalo je samo da potpišeš. Čekamo te. Ugovor na usta ulazi - stoji u zanimljivoj ponudi koju je organizovao satirični Instagram profil Negujmosrbski i komentarima koji su usledili.

DO SRCA KROZ PORODICU

Drugi su se pak odlučili da u ofanzivi na Teodosića i pravom gerilskom ratu na društvenim mrežama zaigraju na kartu emocija. Iskusnog plejmejkera podsećaju da je govorio kako će sigurno doći u Zvezdu da pomogne i da je zvezdaš, dok drugi vrata do njegovog srca pokušavaju da otvore preko porodice. Teu je predočeno sve dobro što život u Beogradu i Srbiji može da donese njemu i njegovim najbližima. Kako bi se svi okupili oko istog cilja, napravljena su i dva heštaga na Instagramu i Tviter #cometoredstarbro i na srpskom #kamturedstarbro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAM TU REDSTAR @milosteodosic4 @prosecniloznicanin SALJE

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on Jul 6, 2019 at 12:17pm PDT

- Teo, dolazi i ispuni želju svih nas. Nije samo Zvezda u pitanju nego i zbog porodice. Tvoji će biti bliže unuci, mogu je čuvati kad Jelisaveta i ti radite i kad imate obaveze. Teova baba je prva kuća do mog stana u Valjevu, da je budim - samo su neki od originalnih predloga.

Proba na foto-montažama

Slika Miloša Teodosića u Zvezdinom dresu glavni je motiv na foto-montažama ovih dana u nadi da će uskoro postati stvarnost. Tako je na crveno-belom zidu na Malom Kalemegdanu najpre osvanuo i Teo, a onda su usledile i slike kao proba da se vidi kako plejmejkeru stoje Zvezdine crveno-bele pruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading