Đorđević: SJAJNA ODBRANA, IDEMO JOŠ JAČE!

Autor:

Sport

07.09.2017

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je njegov tim protiv Belgije večeras odigrao možda svoju najbolju odbranu na Evropskom prvenstvu do sada, a istakao je i zadovoljstvo svime do sada učinjenim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đorđević: Rastemo kao tim kroz turnir

- Bilo je stvarno teško pobediti nas večeras. Bili smo spremni, koncentrisani, organizovani. Mislim da nam je ovo najbolja deganzivna partija do sada. Istina je da Belgiji ova utakmica nije dovoljno značila, ali svako ko obuče dres sa državnim grbom ima dovoljno ponosa da igra za pobedu...Igrali smo mirnu utakmicu i moram da čestitam mom timu - rekao je Đorđević.

Srbija je večeras pobedila Belgiju 74:54 i tako prvu fazu takmičenja završila sa četiri pobede i jednim porazom. Večeras će znati ko će joj biti protivnik u osmini finala.

- Igrači pričaju među sobom, pričamo na sastancima, vidim da su vrlo fokusirani. Danas je odbrana bila stvarno jako dobra. Imali smo 40 minuta dobroh odbrambenog intenziteta i to se videlo na terenu - rekao je Đorđević.

Selektor se složio sa konstantacijom novinara da ofanzivni skok postaje zaštitni znak njegove ekipe, a rekao je da šut može da se popravi.

- Mislim da će se i šut popraviti. Mnogo je igrača koji su prvi put na prvenstvu i misle o svojoj igri. Treba da misle samo na tim, i to je sve. Indidivudualno nije nešto što se traži na ovom nivou, reprezentativnom, već suprotno. Manje je više - rekao je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading