Udovičić presrećan ali već radi na važnom turniru

Autor:

Sport

07.07.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilično raspoložen i srećan bio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posle osvajanja bronzane medalje reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu i u to ime najavio da je država već stupila u kontakt sa Svetskom kućom košarke (FIBA) oko organizacije kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Vanja Udovičić

Naše košarkašice su slavile protiv Velike Britanije i stigle do evropske bronze, a u Beogradskoj Areni, kao i prethodna dva puta, prisustvovao je ministar Udovičić, koji im je čestitao medalju.

- Krenili smo već danas u razgovore sa FIBA kako bismo organizovali kvalifikacioni turnir za OI 2020. Kao što smo pomogli našim muškarcima 2016. godine tako želimo da se odužimo i njima i budemo motiv i energija više. Za ovu generaciju to bi bio nastavak uspešnog niza - rekao je Udovičić novinarima u Areni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading