Bila sam razočarana, ali Marina...POSEBAN TIM OVE GODINA

Autor:

Sport

08.07.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska košarkašica Sonja Petrović prilično emotivno je doživela osvajanje bronzane medalje na Evropskom prvenstvu, do te mere da je pred kamerama pustila suzu

RepublikaFoto: Starsport
Sonja Petrović

Jedna od vodećih igračica u ovoj generaciji istakla je zajedništvo koje je nosilo ceo tim tokom teških trenutaka na turniru.

- Umorna sam da bih shvatila da smo osvojili medalju. Jako smo zadovoljni što smo sve krunisale medaljom. Stvarno smo imali poseban tim ove godine. I kada je bilo najteže i kada lično poklekle jedna drugu smo gurale. Da je neko verovao da ćemo biti bronzane, oberučke bismo prihvatile - rekla je Sonja Petrović.

Petrovićeva je sve više bila pod udarom emocija kada je 

- Imamo čime da budemo ponosne. Danas samo suze radosnice. Sinoć je bilo teško. Bila sam razočarana u sebe, ali nas je Marina nas je osokolila i pokazala veru u nas, iako to ne čini često. Jedna drugu podržavamo što je dalo rezultate. Danas se ne bi vratila da ne bih imala njih. Nikad veće hvala za njih - rekla je Petrovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading