Ne miruje: Milica Dabović još jednom žestoko isprozivala selektorku Marinu Maljković!

Autor:

Sport

07.07.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović je nastavila sa prozivkama Marine Maljković. Posle poraza košarkašica Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva od Španije, ona je ponovo iskoristila priliku da potkači selektorku "Orlica".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milica Dabović

- Velike utakmice a imala sam ih mnogo u karijeri se dobijaju tako što postoji tim i postoji trener. Moja Srbija ima tim. Moja Srbija nema trenera koji je dorastao trenutku. Svi koji se razumeju u košarku i večeras su mogli videti o čemu govorim.Kada vidite da neko srlja u provaliju valjda je normalno da pokušate da upozorite umesto da sačekate da sleti pa da onda pametujete. Zato sam unapred i na vreme upozorila na gomilu suludih i nelogičnih poteza.
Devojke glavu gore i hrabro do medalje.Ni najbolji auto ne može da ide kad neko stalno povlaci ručnu - napisala je Milica.

Nastavila je u istom ritmu.

- Gledajući utakmicu (sa Španijom) sa sinom u rukama na samo par metara od parketa, samo ja znam koliko sam teško podnela sve i želela više od svega da mogu da uletim, da ukradem loptu sa leđa kao milion puta u karijeri, i da pomognem da tas na vagi prevagne na našu stranu. Zlato vam ni ne treba, zlato već imate, a po bronzu trebate i morate - zaključila je starija sestra Dabović.

Utakmica za treće mesto na programu je u nedelju (17.30), a devojke igraju protiv Velike Britanije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading