BOMBA: Lenard karijeru nastavlja u Kaliforniji!

Autor:

Sport

06.07.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kavaj Lenard odlučio je da potpiše ugovor sa Los Anđeles Klipersima, saopštili su medijiu SAD.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kavaj Lenard

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, Klipersi dovede i Pola Džordža iz Oklahome Siti Tander, što je poptuni šok.

Klipersi će za Džorda Oklahomi poslati veliki broj budućih pikova, kao i Šeja Gildžes-Aleksandra i Danila Galinarija.

Dugo se spekulisalo šta će Kavaj Lenard uraditi, pošto su tri ekipe bile u opticaju – Los Anđeles Lejkersi, Los Anđeles Klipersi i Toronto Reptorsi.

"Kandža" je prethodne sezone Reptorse do titule u NBA i mnogi su očekivali da će ostati u Kanadi. Međutim, Lenard je odlučio da se vrati kući i to ne u Lejkerse, već Kliperse. On će potpisati četvorogodišnji ugovor – 142 miliona dolara.

Da sve bude još bolje za njih, uspeli su da putem trejda dovedu Pola Džordža, koji jedan od najboljih košarkaša u ligi. Ono što će Tander dobiti je možda još bolje – četiri buduća pika prve runde (nezaštićena), jedan zaštićen pik prve runde, kao i mogućnost da zamene dva pika.

Uz to, Tander će dobiti talentovanog plejmejkera Aleksandra i iskusnog Danila Galinarija. Prema pisanju Šemsa Čaranije, ljudi u NBA bili su svesni nesuglasica između Rasela Vestbruka i Pola Džordža, i da ovo ne čudi.

Pitanje je šta će sada Oklahoma uraditi sa ogromnim ugovorom Vestbruka i da li je možda i on slobodan u trejd razgovorima.

Kada je reč o Klipersima, oni sada imaju jedan od najjačih timova u ligi i konkurisaće za titulu. Ako ništa, sigurno će biti najbolja spoljna defanzivna linija (Beverli, Džordž, Lenard).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading