Crna Gora sa prvom zvezdom na Mundobasketu!

Autor:

Sport

05.07.2019

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor muške košarkaške reprezentacije Crne Gore Zvezdan Mitrović računa na 20 košarkaša za pripreme pred Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket/2017
Nikola Vučević

Državni tim će se okupiti 25. jula u Podgorici, a rivali na planetarnoj smotri Crnoj Gori koja će debitovati na Svetskom šampionatu biće Grčka, Brazil i Novi Zeland.

Na spisku se nalazi i Nikola Vučević koji je nedavno produžio ugovor sa Orlandom i koji je naglasio da će odluku o tome da li će igrati na Mundobasketu saopštiti do početka priprema.

Za mesto u timu koji će igrati u Kini boriće se:

Nikola Ivanović (Budućnost), Derek Nidam (Mornar), Ognjen Čarapić (Mega), Petar Popović (Budućnost), Nemanja Vranješ (Mornar), Suad Šehović (Budućnost), Sead Šehović (Mornar). Aleksa Popović (Lovćen), Dino Radončić (Mursija), Nemanja Đurišić (Ostende), Nemanja Radović (Saragosa), Milko Bjelica (Mornar), Jovan Kljajić (Gran Kanarija), Marko Simonović (Olimpija), Pavle Đurišić (SAD), Igor Drobnjak (Budućnost), Bojan Dubljević (Valensija), Marko Todorović (Huventud), Blagota Sekulić (slobodan igrač), Nikola Vučević (Orlando).

U stručnom štabu pored selektora Zvezdana Mitrovića, biće treneri Boško Radović, Dušan Dubljević, Vladimir Todorović, kondicioni trener Milovan Ljubojević, doktor Aleksandar Radović, fizioterapeuti Periša Čagorović i Petar Stojović i ekonom Darko Savić.

Nakon prvih nekoliko dana u Podgorici, državni tim će bazične pripreme odraditi u Kolašinu, a formu će testirati na turnirima u Francuskoj i Kini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading