Nikola, veliki si: Mirotić potpisao peticiju protiv otimanja srpskih svetinja u Crnoj Gori!

Autor:

Sport

05.07.2019

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski košarkaš Nikola Mirotić potpisao je peticiju protiv otimanja svetinja Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Mirotić

Kako prenosi podgorički portal IN4S, Mirotić je posetio Hram Hristovog Vaskrsenja u glavnom gradu Crne Gore i tom prilikom potpisao peticiju protiv otimanja crkava i manastira SPC.

Mirotića je u podgoričkom Hramu dočekao starešina Dragan Mitrović, navodi se na Fejsbuk stranici Sabornog hrama.

- Nikola Mirotić, izuzetan čovek, dobrotvor i jedan od najtalentovanijih i najboljih igrača košarke iz Crne Gore i, uopšte sa ovih prostora, sa suprugom Ninom je pokazao savesnost hrišćanina, odgovornost i ljubav prema Bogu i svetinjama Božijim i dao svoj potpis protiv otimanja svetinja naše Svete Crkve - navodi se u saopštenju.

Mirotić je inače čest učesnik humanitarnih akcija, pri organizaciji Srbi za Srbe. Nedavno je izgradio kuću jednoj porodici iz Vukovara, tako što je donirao sav novac neophodan za projekat.

Nikola Mirotić član je NBA ekipe Milvoki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading