Zvanično: Đenka se vratio kući!

Autor:

Sport

05.07.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš Čarls Dženkins se zvanično vratio u Crvenu zvezdu i potpisao dvogodišnji ugovor, saopštio je prvak Srbije i Jadrana.

RepublikaFoto: Starsport
Čarls Dženkins

Dženkins, koji poseduje i srpski pasoš, treći put u karijeri nosiće crveno-beli dres posle odlaska iz ruskog Himkija.

- Zvezdaši najbolje znaju šta Dženkins donosi timu. Veliki kvalitet, ogromnu energiju, odličan šut, jaku odbranu, a klub odličnog košarkaša, čoveka i odanog Zvezdaša koji zna gde dolazi i šta se od njega očekuje. Svoju želju da se vrati u "svoj" klub još jednom je pokazao tokom pregovora u kojima je učinio mnogo ustupaka, kako bi se vratio u Beograd- navodi se na sajtu kluba.

Dženkins je već najavio povratak u Zvezdu objavom na Instagram profilu "Neka pas luta, naći će svoj put kući", uz sliku u dresu beogradskog kluba.

Za Zvezdu igrao od 2013. do 2015. godine, kao i u sezoni 2016/2017 i odličnim igrama ostavio veliki trag i u tom periodu osvojio dve titule ABA lige, uz MVP nagradu finala, isto toliko trofeja šampiona Srbije i tri Kupa Radivoja Koraća.


Nastupao je za NBA ligaše Golden Stejt i Filadelfiju, a u Evropi još za milansku Olimpiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading