Fener se vraća na šampionski put : Najbolji evropski bek u Istanbulu!

Autor:

Sport

04.07.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Fenerbahčea ne moraju da brinu, tim će i za sledeću sezonu biti kao grom! Otići će Marko Gudurić i Nikola Meli u NBA ligu, ali zato stiže jedan od najboljih evropskih košarkaša poslednjih godina – Nando de Kolo.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Fenerbahčea

Kako pišu uporedno turski i brojni evropski mediji, De Kolo i Fenerbahče su uveliko u pregovorima i blizu su konačnog dogovora. Francuski reprezentativac je slobodan igrač, pošto mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa CSKA iz Moskve.

Špekulisalo se da je De Kolo najbliži prelasku u Real Madrid, međutim, Fenerbahče je iz potaje, makar za javnost, izleteo u prvi plan i praktično završio posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nando de Kolo

Turcima novca ne nedostaje, pogotovo posle ugovorenih odlazaka Gudurića i Melija, a dobar deo će morati da iskeširaju De Kolou, koji je predvodio CSKA do druge evropske titule u četiri godine proletos u Vitoriji.

Francuski as je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 14,7 poena, 3,4 asistencije i 2,5 skokova po utakmici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading