Je li moralo ovako? Nedović od srca reagovao na Đorđevićevu odluku, jedna stvar ga je posebno zabolela!

Autor:

Sport

01.07.2019

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nemanja Nedović je burno reagovao je na odluku selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića da izostavi sa spiska igrača koji počinju pripreme za predstojeće Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Nedović nije na spisku Đorđevića

Nedovića je posebno pogodilo to što je za skraćeni spisak saznao sa Tvitera, ali je stavio do znanja javnosti da će uvek biti uz "orlove" i bivše reprezentativne saigrače podsetio na neke zajedničke trenutke.

- Razočaram sam, ali ne iznenađen. Mnogo sam se puta do sada susretao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovoga puta. Krivo mi je, pre svega, što za spisak saznao na Tviteru, ali šta je tu je. Biću navijač broj jedan naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija za mene da nastavim da radim i napredujem nikad nije bila veća. Napred Srbija! PS. Nedostajaće mi da vas derem sve u FIFA - napisao je Nedović na svom Instagramu.

Podsetimo, Đorđević je sa prvobitnog spiska eliminisao i Nikolu Kalinića, što je još veće iznenađenje kada se ima u vidu nastup za državni tim prethodnih godina i trenutna forma, ali košarkaš Fenerbahčea nije hteo da komentariše odluku selektora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading