Divac doveo dva iskusna košarkaša u Sakramento!

Autor:

Sport

01.07.2019

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi doveli su dva iskusna igrača na startu prelaznog roka u sezone 2019/20 NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

Generalni menadžer kalifornijskog kluba Vlade Divac je dogovorio saradnju sa  veteranskim krilom Trevorom Arizom i centrom Dvejnom Dedmonom.

Ariza se obavezao na potpisivanje dvogodišnjeg ugovora vrednog 25 miliona dolara, dok je Dedmon pristao na trogodišnju saradnju vrednu 40 miliona dolara.

34-godišnji Ariza je vlasnik šampionskog prstena (2009. sa Lejkersima), a prošle sezone je nastupao za Vašington Vizardse, posle boravaka u Hjustonu i Finiksu. Imao je prosek od 14 poena i 5,3 skoka po meču.

29-godišnji Dedmon u Sakramento dolazi iz Atlanta Hoksa, sa kojima je proveo dve sezone. Prethodno i najuspešnije je igrao za San Antonio Sparse, a 2014. godine je bio Ol-star Razvojne lige sa Voriorsima.

Kingsi nisu uspeli da se dogovore sa iskusnim centrom Alom Horfordom, koji se odlučio na odlazak u Filadelfija 76serse za 109 miliona dolara na četiri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading