Američki trener pohvalio Bobija, iako srpski centar kod njega nije igrao mnogo!

Autor:

Sport

30.06.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Marjanović je bio član Detroita... Radio je sa Stenom van Gandijem ali nikada nije dobio šansu da pokaže koliko može. Bivši trener ga je sada baš nahvalio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Van Gandi je u Beogradu, držao je predavanje trenerima a onda se osvrnuo i na naše igrače. 

- Boban je igrač kojeg niko ne može da zaustavi. Bukvalno, ili postiže poene, ili će biti fauliran. On nije samo visok, pokazao je da zna da igra košarku. Posle Jokića, sigurno da je najbolji dodavač među centrima - rekao je Van Gandi.

On je pohvalio i Bobijevu radnu etiku.

- Jako je vredan, bilo je dana kada smo morali da mu kažemo da ide kući. Posle treninga od dva sata, odlazio je u teretanu. Posle sat vremena još uvek je dizao tegove i morali smo da ga teramo da ide da se odmori. Boban je timski igrač. I kada nije na terenu podržava tim. Svi vole Bobana i Boban voli sve - zaključio je iskusni trener.

Pitanje koje se postavlja, zašto pored svega što je rekao nije dao šansu Srbinu. Čak je i davao javna obećanja da će Marjanović igrati, ali od toga nije bilo ništa. Na kraju je Bobi trejdovan u LA Kliperse...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading