Ne zanimaju ga NBA i milioni, povukao se iz neverovatnog razloga!

Autor:

Sport

29.06.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle samo deset godina provedenih u NBA ligi plejmejeker Indijana Pejsersa Deren Kolison je odlučio da se povuče. On je inače Jehovin svedok i poručuje da mu je vera važnija od košarke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Košarkaši Indijane!

Od 2009. godine kada su ga draftovali Nju Orleans Horetsi kao 21. pika Deren Kolison je igrao za Dalas, Los Anđeles Kliperse, Sakramento, a dva puta je bio u Indijani uključujući i poslednje dve sezone. Kolison je bio u prvom timu rukija 2010. godine, a svake sezone u NBA ligi je imao dvocifren prosek poena. Po meču je postizao 12,5 poena uz pet asistencija po utakmici.

- Košarka je moj život od kada sam bio dete. Nikad ne bih mogao da zamislim bilo šta što bi mi donosilo više sreće nego igranje košarke. Iako volim košarku, znam da je nešto važnije, a to su moja vera i moja porodica. Ja sam jedan od Jehovinih svedoka i moja vera mi znači sve. Mnogo sam srećan zbog voloniranja i pomaganja drugima - rekao je Kolison.

Kolisonu se inače završio ugovor sa Pejsersima i ovaj 31-godišnjak bi verovatno dobio ugovor vredan preko 10 miliona dolara kao slobodan igrač. 

Poslednja Kolisonova utakmica u NBA ligi je bila veoma solidna. Ubacio je 19 poena u porazu od Boston Seltiksa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading