Đorđević: Imena ne igraju, Srbija je pravi dokaz za to!

Autor:

Sport

27.06.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je u intervjuu za sajt FIBA da se njegov nacionalni tim ističe u odnosu na ostale zbog timskog duha koji poseduje.

RepublikaFoto: starsport
Aleksandar Đorđević

Srbija ima velikih broj zvezda, kako u NBA, tako i u Evropi, ali to je u reprezentaciji uvek u drugom planu.

- Srbija je pravi primer da imena ne igraju. Osvajali smo medalje čak i kada su nam falili neki ključni igrači. Imena koja su potpuno spremna da pobeđuju, će tako postati legende - ističe Đorđević.

- Verujem u to što radimo, u kvalitet igrača koje imamo. Ali ne smemo napraviti grešku i pristupiti tako kao da smo mi ti koji ćemo igrati u finalu i sve redom pobeđivati. Posebno ako imamo u vidu da nas očekuje osam teških mečeva u razmaku od 15 dana - ističe selektor Srbije.

On je takođe pohvalio ostale timove koji će učestvovati na ovogodišnjem Mundobasketu.

- Sve reprezentacije su napredovale, počevši od Grčke i Janisa Adetokumba, najdominatnijeg igrača u NBA. Francuska i Litvanija su opasni protivnici, to su timovi koji predstavljaju pravi primer kada je rad u pitanju.Rusija i Turska će biti spremne da iskoriste svoju priliku. Australija će imati devet ili deset NBA igrača. Španija, bez obzira na povlačenje Navara i povredu Gasola ima kontinuitet, kvalitet i rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading