Bomba na Malom Kalemegdanu! Derik Braun novi košarkaš Crvene zvezde!

Autor:

Sport

27.06.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Derik Braun pojačao je Crvenu zvezdu!

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Američki košarkaš nije dobijao priliku u Efesu kod Ergina Atamana u prošloj sezoni, a Zvezda se nekoliko puta pokazala kao idealna sredina za povratničku sezonu brojnih igrača, Braun je potpisao na godinu dana.

Tome se nada i Braun, koji će biti osveženje za tim Milana Tomića u povratničkoj evroligaškoj sezoni, za koju Zvezda ima velike ambicije.

Već su produženi ugovori sa Brankom Lazićem, Filipom Čovićem, Borišom Simanićem, Bilijem Beronom, poslata je čak i ponuda za Stefana Jovića, a Braun bi se sada našao na spisku pojačanja.

Tome u prilog ide i izjava Ergina Atamana, koji je govorio o tome da neće biti uvećanja budžeta i da nema razloga da se u kadru nalaze nezadovoljni igrači sa velikim primanjima.

Prethodno, Braun je igrao za Lokomotivu, Šarlot i Nikse. Ima 31 godinu, visok je 2.03 i igra na poziciji krilnog centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading