Novi Srbin u Finiksu!

Autor:

Sport

27.06.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Rajaković karijeru nastavlja u Finiks Sansima gde će raditi kao asistent u stručnom štabu Montija Vilijamsa, koji je nedavno preuzeo Finiks Sanse, odmah posle Igora Kokoškova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Finiks Sansi

Tako da ćemo ponovo gledati srpskog trenera na klupi Finiksa, samo ovoga puta u ulozi pomoćnika, a ne glavnog trenera.
- Zahvalan sam za to što sam u poslednjih sedam godina imao priliku da radim u Oklahomi Siti i Talsi, a još više sam zahvalan za to što sam stekao prijatelje među igračima, trenerima i menadžerima ovih timova. Sjajne uspomene će ostati sa mnom celog života - napisao je Rajaković na Tviteru i potom dodao:
 - Ponosan sam što mogu da objavim da ću svoje putovanje kroz NBA ligu da nastavim u Finiksu. To je velika prilika za moju porodicu i mene i uzbuđen sam što ću početi novo poglavlje u životu. Pred nama su velike stvari, spremni smo da prionemo na posao - završio je Rajaković.

Rajaković je karijeru počeo u Borcu iz Čačka, potom je radio u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a kasnije se otisnuo u inostranstvo.

Od 2012. godine je radio u Tulsi, a asistent je u Oklahomi od 2014. godine. Sada mu slede novi izazovi. Nije nimalo lako istrajati i ostati u NBA, a Rajakoviću to uspeva. Svaka čast na tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading