Virtus dobio specijalnu pozivnicu!

Autor:

Sport

25.06.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion FIBA Lige Šampiona, italijanski Virtus iz Bolonje dobiće specijalnu pozivinicu za učešće u narednom izdanju Evrokupa! Ekipa koju sa klupe predvodi selektor naše reprezentacije, Aleksandar Đorđević u tom društvu se našla zajedno sa Brešom i Darušafakom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Đorđević

Ciljani datum je 27. jun. Tada se očekuje da će iz Barselone doći saopštenje u kojem će biti objašnjeno ko će dobiti specijalnu pozivnicu Evrolige i Evrokupa.

Rasplet oko nekadašnjeg osvajača Evrolige bio je očekivan, pošto je duže vreme poznato da Virtus neće braniti trofej u takmičenju pod okriljem FIBA, zbog čega se podigla velika prašina u Italiji, koja je navodno čak odustala od toga da bude organizator jedne od grupa za Evrobasket 2021. godine. 

Breša je prošle sezone igrala Evrokup i bila u grupi sa Crvenom zvezdom, dok je Darušafaka to takmičenje osvojila prošle godine i potom bila u Evroligi, ali je više služila kao džak za udaranje, nego adekvatan protivnik elitnim klubovima u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading