Zvezda hoće da vrati Jovića!

Autor:

Sport

25.06.2019

13:03 >> 13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Jović je odigrao odličnu sezonu, toliko dobru da se pročulo do Amerike... Stigao je do titule sa Bajernom, a sada je došlo vreme da razmišlja o novom klubu, da li je vreme da Jović krene u NBA avanturu pošto je tim iz najjače lige sveta zainteresovan za njega? A šuška se i da Zvezda želi da vrati iskusnog pleja u svoje redove, ali kako stvari stoje, ostaće neostvarena želja. Videćemo za koju opciju će se odlučiti as Bajerna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefan Jović je na ceni

Srbinu je ugovor istekao, a ponuda ima na pretek. Ekipa iz Minhena želi da zadrži plejmejkera, a Srbina hoće i Makabi. Ipak, to nije sve, Jovića želi jedan tim iz NBA lige.

Sve su jače glasine da je Hjuston zainteresovan za usluge našeg asa. Kako javlja "Basketballsphere" posao je daleko od realizacije, ali glasine postoje.

Da li vreme za još jednog Srbina u NBA? Jović i Harden saigrači?

Međutim, i Crvena zvezda je zagrizla za povratak Stefana Jovića na Mali Kalemegdan, a kako "Telegraf" saznaje, ponuđen mu je dvogodišnji ugovor prema kom bi mogao da prihoduje 500.000 evra po sezoni!

Ipak, Zvezda trenutno nije u mogućnosti da finansijski isprati ponude koje Jović još može dobiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading