Partizan se oglasio saopštenjem na temu Milutinova i finansijskog stanja u klubu!

Autor:

Sport

22.06.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon što je Sud za sportsku arbitražu (BAT) doneo konačnu odluku da Partizan mora da isplati dugovanja prema bivšem košarkašu crno-belih Nikoli Milutinovu, najtrofejniji srpski košarkaši klub oglasio se saopštenjem za javnost.

RepublikaFoto: Starsport
Trinkijeri i Veličković

Crno-beli tvrde da su sva dugovanja prema agenciji koja zastupa Milutinova odavno isplaćena.

- Partizan NIS sa svim bivšim igračima i trenerima, uključujući i Nikolu Milutinova ima potpisane sporazume o reprogramu dugovaranja i obaveze iz tih sporazuma se ispunjavaju blagovremeno. Rata koja je dospela 15. novembra 2018. plaćena je na vreme, a klub u svom finansijkom planu ima plaćanje preostalih rata iz sporazuma postignutog u avgustu 2018.

Pre dva meseca, klub je u potpunosti isplatio potraživanja koja je agencija Entersport LLC imala prema Partizanu i na taj način okončao pravni odnos sa tom agencijom.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milutinov

Potpisani sporazumi sa bivšim igračima i trenerima, kao i njihovo poštovanje, predstavljaju ključnu stavku u potpunoj finansijskoj stabilizaciji kluba, stoga u tim slučajevima Partizan NIS ne dozvoljava nikakve improvizacije.

Zbog čega se vest o slučaju koji je zapravo završen isplatom prema agenciji, odnosno sporazumom sa igračem koji se u potpunosti poštuje, pojavila u javnosti, KK Partizan NIS ne želi da nagađa. Indikativno je da se ona pojavila u trenucima neposredno pred odluku Evrolige o dobijanju specijalne pozivnice za učešće u najkvalitetnijem evropskom takmičenju za sezonu 2019/20. 

KK Partizan NIS neće upirati prstom ni u koga, ali želi da još jednom istakne kako je klub finansijski stabilan, da svoje obaveze ispunjava na vreme i da zbog toga ne postoji nikakva opasnost da se klub nađe pod blokadom BAT zbog bilo kog dugovanja - stoji u saopštenju kluba iz Humske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading