Posle Šehovića, još jedan iskusan košarkaš potpisao za Mornar!

Autor:

Sport

22.06.2019

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su u Podgorici raširenih ruku dočekali transfer Slobodana Subotića na poziciju novog trenera Budućnosti, Mornar je spremio i drugo pojačanje za novu sezonu – Milka Bjelicu.

RepublikaFoto: Starsport
Milko Bjelica

Samo nekoliko dana pošto je objavljeno da je Mornar angažovao Seada Šehovića, iz Crne Gore stižu informacije da je klub iz Bara dogovorio transfer iskusnog krilnog centra. Bivši košarkaš Crvene zvezde, očigledno i Alvarka iz Tokija, trebalo bi da dobije dvogodišnji ugovor u timu iz Bara.

U Crnoj Gori kruže priče da je Mornar takođe u pregovorima sa Nemanjom Gordićem i Nikolom Ivanovićem iz Budućnosti, Džejkobom Pulenom iz Cedevite, ali i svojim bivšim igračem – crnogorskim reprezentativcem Derekom Nidamom.

Milko Bjelica u svojoj igračkoj karijeri ima titulu šampiona ABA lige, kao i pehar osvajača srpskog prvenstva, Evrokupa, dve titule u Litvaniji i isto toliko nacionalnih kupova, kao i jednu Baltičku ligu, turski Kup i tri Kupa Radivoja Koraća.

Mornar očigledno u sezonu ulazi s velikim ambicijama...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading