Kešelj i Raduljica grade KUĆU NA KOSOVU!

Autor:

Sport

22.06.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko je srce Marka Kešelja (31) i Miroslava Raduljice (31). Košarkaški reprezentativci naše zemlje organizovaće u subotu (19.30) humanitarnu večeru u restoranu "Lajf aktiv klub" na Novom Beogradu zajedno sa organizacijom Srbi za Srbe, na kojoj će se skupljati sredstva za izgradnju kuće porodice Savić sa Kosova i Metohije.

RepublikaFoto: Starsport
Humanitarci... Kešelj i Raduljica

Porodica sa šestoro maloletne dece živi u teškim uslovima u enklavi sela Koretište kraj Gnjilana, zbog čega as Crvene zvezde u razgovoru za Srpski telegraf ističe zadovoljstvo što će Savićima makar malo olakšati život.

SVETLIJA BUDUĆNOST

- Miroslav i ja često boravimo na Kosovu i Metohiji, gde obilazimo naše svetinje, a uporedo sa tim upoznali smo i momke iz organizacije Srbi za Srbe. Dopao nam se entuzijazam sa kojim pomažu naše sunarodnike na Kosovu, u Republici Srpskoj, Krajni, Crnoj Gori i Srbiji. Zato smo zajedno sa eparhijom Srpske pravoslavne crkve i sveštenstvom pronašli jednu ugroženu porodicu, kojoj ćemo da izgradimo kuću. Kupićemo im i poljoprivredne mašine kako bismo toj deci pružili malo svetliju budućnost - istakao je Kešelj.

DOBRE PRIPREME

On je pozvao da pomogne svako ko može jer Srbi na Kosmetu žive u veoma teškim uslovima.

- Svi znamo kakva je situacija u našoj južnoj pokrajini. Zato se nadam da će ova donatorska večera, za koju je ulaznica 12.000 dinara, biti uspešna. Zadovoljan sam pripremama, očekujem između 120 i 150 ljudi i da ćemo se svi pokazati kako bismo pomogli Savićima - dodao je krilni igrač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mirotić pomogao Srbinu iz Vukovara

Da reprezentativci Srbije nisu jedini koji pomažu naš narod, pokazao je as Milvokija i reprezentativac Španije rodom iz Crne Gore Nikola Mirotić (28). On je nedavno uplatio 25.000 evra kako bi samohrani otac Radoslav Varga i njegovo šestoro dece dobili novu kuću u Borovo Selu kod Vukovara. On je takođe delovao u saradnji sa organizacijom Srbi za Srbe, a to je ujedno i najveća humanitarna akcija te organizacije u Hrvatskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading