Šokirao javnost: Neočekivana reakcija Vujoševića na Beronove korake!

Autor:

Sport

19.06.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana, a aktuelni rumunskog Kluža, Duško Vujošević nije osuo paljbu po sudijama četvrte utakmice finala plej-ofa Superlige između Partizana i Crvene zvezde, iako je tako nešto moglo s pravom da se očekuje.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Vujošević

Crveno-beli su slavili poenima Bilija Berona u poslednjoj sekundi posle očiglednih koraka, a taj koš je doneo titulu timu sa Malog Kalemegdana.

- Sudije su ljudi, ljudski je da se greši ali i da se ispašta zbog tih grešaka - rekao je Vujošević i dodao:

- Ja smatram da su bili koraci. Gledajući seriju u NBA između Toronta i Golden stejta u jednoj od utakmica, NBA je objavio da su sudije u ključnom momentu napravile grešku i nisu svirali faul nad Gasolom. To bi mogli i mi da očekujemo. Sudije u ovakvim važnim momentima ne bi smele da greše, bez obzira na to za koga privatno navijaju - nastavio je Vujošević.

Cenjeni stručnjak je imao jednu primedbu.

- Gledao sam prenos i nisam primetio da su više puta ponovili spornu situaciju, ni u toku utakmice, a ni kasnije u informativnim emisijama. Meni kao navijaču je žao što je Partizan izgubio, a kao čoveku iz košarke žao mi je što je pobednik odlučen uz takvu grešku – zaključio je Vujošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading