(FOTO) Da li se to Zagorac oprašta od Partizana?

Autor:

Sport

18.06.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Rade Zagorac oglasio se na Instagramu posle poraza u finalnoj seriji Košarkaške lige Srbije Srbije, poslavši poruku koja može dvojako da se tumači u vezi sa njegovim ostankom u klubu naredne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac

Reprezentativac Srbije se obratio navijačima priznavši im da mu se debitantska sezona u crno-belom dresu nije završila onako kako je zamišljao.

- Ne želim da kažem hvala jer sam vaspitavan tako da se to u porodici nikada ne govori. Obostrano poštovanje i briga, to je ono što sam od vas dobio i nadam se uzvratio na neki način. Bili ste svedoci mog rasta, mog pada pa opet. Nije se završilo onako kako sam zamislio kada sam došao, ali pametan čovek je pričao o različitosti tajminga kada rezultat ubira plodove rada. Nikada neću zaboraviti ljubav koju ste me dali. Bolja vremena su pred nama, a sunce koje svih ovih godina dozivamo, hrabro probija sve oblake koji su ga zaklanjali. Dao sam ti godine, najbolje i najlepše - napisao jej Zagorac posle meča.

Zagorac iza sebe ima veoma turbulentnu sezonu, pošto je doživeo veliki broj povreda, a u finalu Superlige protiv Crvene zvezde nije bio na željenom nivou u većini serije, bez obzira na to što je rešio drugi meč finala i izjednačio u seriji na 1:1.

Podsetimo, Zvezda je u ponedeljak uveče slavila košem Bilija Berona u poslednjoj sekundi meča i tako stigla do pete uzastopne titule šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading