Ljubav čini čuda, a moji igrači vole Partizan i "grobare"

Autor:

Sport

16.06.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su poraženi sa 96:90 od Crvene zvezde koja sada vodi sa 2:1 u pobedama i ako crveno-beli u ponedeljak trijumfuju, odbraniće titulu prvaka Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

S druge strane, Partizan će imati imperativ pobede u veoma teškim uslovima za igru, ali za razliku od jučerašnje utakmice, crno-beli će imati podršku svojih navijača.

Utakmicu je danas u izjavi za klupski sajt najavio trener Partizana Andrea Trinkijeri, ali se najpre još jednom osvrnuo na sinoćnji poraz.


- Sa par grešaka doveli smo sebe u situaciju da igramo utakmicu za ostanak u seriji. Ono što u takvoj poziciji donekle može da nas hrabri je to što smo i u prvoj, a posebno u trećoj utakmici, izgradili situaciju da budemo na korak do pobede.

Nažalost, nedostajalo nam je ono o čemu sam već pričao: jedna lopta, jedna timska odbrana - istakao je Trinkijeri.
On je pozvao navijače da u velikom broju podrže crno-bele u pokušaju da izbore majstoricu.

- Zvezda će sutra biti rasterećenija od nas, što favorita uvek stavlja u lagodniju poziciju. Znamo da će biti jos teže, znamo da ćemo greške morati da smanjimo na minimum, znamo da ćemo morati da odigramo skoro savršenu utakmicu. Za to je prvenstveno neophodno da apsolutno svih 40 minuta budemo maksimalno koncentrisani na cilj, da nam fokus ni na sekund ne skrene sa zadataka. Od velike pomoći biće nam i podrška navijača, ovog puta svi kao jedan moramo da budemo ujedinjeni kako bismo izborili majstoricu.


- Igrači koje treniram imaju kvalitet, snagu, želju da pokažu da su bolji od rivala. I što je najvažnije, za Partizan i grobare ih veže ljubav, a ljubav kao što znate često čini čuda. Nadam se da će spoj te ljubavi i vrednog rada tokom svih ovih prethodnih meseci rezultirati pobedom, koja će nam omogućiti da pokušamo da napravimo čudo - završio je Trinkijeri.

Četvrta utakmica finalne serije igra se u ponedeljak, s početkom u 18 časova u hali ''Aleksandar Nikolić''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading