Sale smiruje strasti: Ok, igra Jokić, ali...

Autor:

Sport

13.06.2019

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" će u najboljem sastavu napasti Mundobasket, a selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević spustio je euforiju koja se podigla nakon odluke Nikole Jokića da će igrati za "orlove" u Kini.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđević smiruje euforiju pred Mundobasket!

On je podsetio da su se u prošlosti osvajale medalje i kad su izostajala neka zvučna imena, aludirajući verovatno na izostanak Jokića na nekim prethodnim okupljanjima.

- Naša reprezentacija je najbolji primer da ne igraju imena. Osvajale su se medalje i kad su izostajala neka zvučna imena. Samo maksimalno spremna imena osvajaju i postaju legende - izjavio je Đorđević.

On je naveo da bi što pre trebalo da potisnemo misli da smo se već plasirali u finale.

- Uvek smo gledali u svoj tanjir. Verujem u ono što radimo i u kvalitet koji imaju naši reprezentativci. Ali, ne smemo da napravimo grešku i da svemu pristupimo sa razmišljanjem da smo mi ti koji ćemo igrati finale, da smo ti koji ćemo pobediti. Posebno što je reč o takmičenju u kom se za 15 dana igra osam isrpljujućih utakmica, što znači da svih 12 igrača mora da bude spremno za najteže napore - naveo je selektor Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading