Selektor i Partizan u ratu za centra!

Autor:

Sport

11.06.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Dejan Kravić nalazi se na raskrsnici u karijeri. Ima poziv Aleksandara Đorđevića da ostane u Virtusu, ali sa druge strane se javio i Partizan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejan Kravić!

Karijeru je počeo na američkim univerzitetima, pa ga domaća košarkaška javnost i ne poznaje previše, ali oni koji su malo dublje u tom sportu dobru znaju za Dejana Kravića. Mostarac koji ima 28 godina bi konačno mogao da dobije priliku i da se predstavi srpskoj publici, jer je za njegove usluge zainteresovan i - Partizan.

Neće međutim to biti lak posao, iako su ga prema informacijamaa crno-beli stavili pod lupu. Nisu ipak jedini. I Virtus srpskog selektora Aleksandra Đorđevića rad je da 213 centimetara visokom centru posle veoma dobre sezone ponudi ostanak u Bolonji.

Što će reći da bi moglo da odluči i to koliko ko može da ponudi, a sigurno je da bi Virtus mogao da bude izdašniji. Opet, nije sve ni u plati, na crno-belima je sada da probaju da šarmiraju Kravića, ako procene da je on taj. I Đorđević ima svoje adute. On ga je uostalom 2014. i zvao na pripreme reprezentacije Srbije za Mundobasket - tada je Kravić ispao na poslednjem filteru – a onda i prošle godine za mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini.

Ove sezone Kravić je u proseku postizao 10,9 poena, imao 5,9 skokova i 1,2 blokade po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading