Kazne za "večite" posle prve finalne utakmice: Zvezda izvukla deblji kraj

Autor:

Sport

11.06.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška liga Srbije saopštila je visinu novčanih kazni za vinovnike incidenata u prvoj utakmici finalne serije Košakršake lige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda i KK Partizan

Košarkaška liga Srbije saopštila je da je Crvena zvezda kažnjena sa 84,000 dinara zbog vređanja Andree Trinkijerija na nacionalnoj osnovi, kao i zbog bacanja čvrstih predmeta na parket. 

Aleks Renfro je dobio kaznu od 6000 dinara zbog dosuđene tehničke, a trener crno belih Andrea Trinkijeri je dobio ukupnu kaznu od 60,000 dinara zbog dve tehničke. 

Košakaški klub Partizan je dobio kaznu od 18,000 dinara jer na konferenciji po završetku meča nije bilo igrača koji bi se obratio medijima uz trenera. 

Košarkaška liga Srbije je iznela opomenu Trinkijeriju da ne sme javno da kritikuje odluke sudija, a sudijama je izneta interesantna napomena da tokom mečeva plej-ofa mogu da koriste video snimke kako bi proverile sporne odluke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading