Finale otišlo u šestu utakmicu: Kari sjajan, jeziva povreda Durenta

Autor:

Sport

11.06.2019

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golden Stejt Voriorsi slavili su u petom meču finala NBA 106:105 i tako produžili finale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari

Golden Stejt izborio je šesti meč finala sa Torontom. Voriorsi su u petoj utakmici slavili nakon velike borbe i drame 106:105.

Golden Stejt je sve vreme bio u prednosti. U nekoliko navrata vodili su i sa 12 poena, ali nekako su igrači Toronta uspevali uvek to da stignu i vrte se oko šest poena zaostatka.

Voriorse je predvodio Stef Kari sa 31 poenom, osam skokova i sedam asistencija. Imao je Kari deset od 23 šut iz igre i pet od 14 za tri. Klej Tomson ga je pratio sa 26 poena, šest skokova i četiri asistencija. Demarkus Kazins je duel završio sa 14 poena, a Drejmond Grin je bio na dve asistencije od tripl - dabla - imao je po deset poena i skokova i osam asistencija. Kevin Durent je odigrao samo 11 minuta i 57 sekundi, a postigao je 11 poena uz dva skoka, pre jezive povrede.

Na drugoj strani, Kavai Lenard je ubacio 26 poena uz 12 skokova, šest asistencija i po dve ukradene lopte i blokade. Kajl Lauri stao je na 18 poena, četiri skoka i šest asistencija, sa 17 poena pratio je Mark Gadsol, Serž Ibaka dao je 15.

Šesti meč na programu je u noći između četvrtka i petka i počinje u 3 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading