Parker objavio kraj karijere!

Autor:

Sport

10.06.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski košarkaš Toni Parker objavio je da je završio karijeru, a kao glavni razlog takve odluke naveo je da „više ne može da bude Toni Parker“.

RepublikaFoto: Ap photo
Toni Parker

Parker je najveći deo karijere proveo u dresu San Antonio Sparsa, za koji je igrao 17 sezona. Poslednju sezonu odigrao je za Šarlot Hornetse, a još je branio boje Pariz Rasinga i Asvela, čiji je sada vlasnik.

- Mnogo različitih stvari je na kraju dovelo do ove odluke. Ali, razmišljao sam, ako više ne mogu da budem Toni Parker i ne mogu da se borim za titulu, ne želim da igram košarku više - naglasio je Parker.


Pre dve godine, Parker je izjavio da se nada da će igrati 20 sezona za Sparse i da će se tako pridružiti Kobiju Brajantu i Dirku Novickom kao jedinim igračima u istoriji NBA lige koji su proveli dve decenije u jednoj franšizi. Međutim, prošle godine je potpisao dvogodišnji ugovor sa Hornetsima jer je želeo, kako je rekao, da iskusi nešto novo.

U svojoj poslednjoj sezoni, Parker je na svakoj utakmici na kojoj je igrao ulazio sa klupe kao zamena za Kembu Vokera. Imao je prosek od 9,5 poena i 3,7 asistencija, a odigrao je 56 utakmica i propustio je poslednjih 13 u sezon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading