TURSKI DOMAĆIN: Erden "otkačio" srpske novinare!

Autor:

Sport

04.09.2017

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatan prema srpskim novinarima uoči utakmice košarkaških reprezentacija Turske i Srbije bio je Semih Erden koji je "otkačio" srpske izveštače ne želeći da da izjavu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Profesionalac" do srži: Semih Erden

U sezoni 2004 – 2005 Erden je nastupao za beogradske crno-bele, tako da mu jezička barijera ne može biti izgovor, tokom sezone 2014-2015 je sarađivao i sa Želkom Obradovićem u Fenerbahčeu. Erden je samo mrćnuo nosom kada su mu srpski novinari tražili izjavu.

Sa druge strane voljni za razgovor bili su Kenan Sipahi i Džedi Osman koji odlično poznaju naš jezik.

Kenan Sipahi je rođen u Prištini 1995. godine, u dosadašnjem toku takmičenja je na parketu proveo 21,5 minuta. Visok je 195 cm, bio je saigrač našeg Vladimira Štimca u Bešiktašu, pre nego što je naš centar prešao u Anadolu Efes.

- Znamo da će biti teško, da je Srbija mnogo dobra ekipa i bez Miloša Teodosića i Nemanje Bjelice. Biće sigurno teška utakmica ali igramo kod kuće. Turska može da dobije svakoga, pa i Španiju. Marjanović je glavna opasnost po nas, dok sa naše strane imamo odlične šutere kao što su Osman, Mahmutoglu i Korkmaz. Treba da ih pronađemo kad budu sami i to je to.

Džedi Osman je rođeni Makedonac, igra na poziciji beka i krila a visok je 2, 04 cm u Klivlend Kavalirsima.

- Teška utakmica, derbi grupe, Srbija je veoma dobra ekipa sa iskusnim trenerom i igračima. Verujem da će publika doći zbog naše mladosti a ne da nam stvaraju pritisak da moramo da pobedimo. Ključni igrači Srbije su Bogdanović i Marijanović, ali bih Bogdana apostrofirao kao lidera tima- zaklučio je Osman

Meč između Turske i Srbije na programu je večeras od 20 časova u okviru trećeg kola Eurobasketa.

 

  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading