(VIDEO) Jokić dobio ulogu u seriji!

Autor:

Sport

09.06.2019

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić našao se u popularnoj animiranoj seriji američkog "Bličer riporta".

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić

Taj američki medij već šest godina pravi parodiju na temu NBA lige i serije "Igra prestola", u kojoj se najvažnija događanja u NBA prate kroz izmišljeno srednjevekovno kraljevstvo "Igre prestola".

U najskorijoj epizodi, finalnoj šest sezone, glavni akter su Kevin Durent i Patrik Beverli, a omaleni plejmejker Klipersa pokušava da nagovori Kej Dija da dođe u Los Anđeles.

U nastavku epizode akcija se seli u "kuću Baksa", gde lik Erika Bledsoa pokušava da digne posrnule saigrače na noge, posle poraza u finalu Istoka, dok lik Nikole Mirotića misli da je možda najbolje da svi pokušaju testiraju ponude.

Na kraju serije pojavljuje se i lik našeg Nikole Jokića, koji je predstavljen kao "Džoker".

Ovaj "vitez kuće Nagetsa" nije uradio ono što svi na kraju epizoda učine, već je na duhovit način konstatovao da Denver i on nikada nisu ni pomenuti u ovom serijalu i sve zaključio rečima: "Šou je glup, nemojte da se pretplaćujete na njega".

Nikola Jokić pojavljuje se na 7:43 u predstojećem video snimku: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading