O čemu se ovde radi? Lendejl obrisao oproštajnu poruku posvećenu Partizanu!

Autor:

Sport

07.06.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko nedelja pojavila se informacija da Džok Lendejl karijeru nastavlja u Žalgirisu koji će Partizanu platiti obeštećenje. Međutim, iz tabora crno-belih su jednoglasni da je Australijanac još uvek njihov igrač. Lendejl se čak oprostio od crno-belih, ali izgeleda da se predomislio, pošto je poruka upućena navijačima i stručnom štabu obrisana. O čemu se ovde radi?

RepublikaFoto: Starsport
Čiji je Džok Lendejl

Na društvenim mrežama oglasio sam košarkaš, koji je napisao, rekli bismo oproštajno pismo Partizanu i njegovim navijačima, jer se iz njega da zaključiti da više neće nositi crno-beli dres.

- Očigledno proširila se vest da je moja ruki sezona u seniorskoj košarci završena. Mnogo cenim što mi je Partizan pružio šansu da karijeru započnem u jednoj od najboljih sredina na svetu. Stekao sam neke prijatelje za sva vremena u ovom timu i imao sam privilegiju da igram pred jednima od najboljih navijača na svetu. Njihova energija je utakmice činila toliko intenzivnijim i uzbudljivijim svake večeri. Ne verujem da bih upola bio ovakav igrač bez podrške koju sam imao od saigrača, kluba i navijača. Zbog svega toga zahvaljujem se svakome ko ima bilo kakve veze sa Partizanom. Uvek ćete imati specijalno mesto u mom srcu. Vidimo se uskoro u Americi - poručio je Lendejl.

To je pisalo u poruci koja je sada obrisana sa Instagrama, a svi se pitaju da li je razlog nešto što se dogodilo u svlačionici ili možda činjenica da će Australijanac nastaviti da igra za crno-bele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading