Unikaha kvari posao Partizanu oko povratka kapitena!

Autor:

Sport

06.06.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draganu Milosavljeviću ističe ugovor sa Unikahom iz Malage ovoga leta, a tim iz Malage će probati da produži saradnju sa ovim igračem, pišu španski mediji. Neće to biti lako Unikahi, jer Milosavljević ima dosta klubova koji ga prate iz Evrope, a jedan od njih je i Partizan.

RepublikaFoto: euroleague.net
Izgleda bez povratka u Partizan!

U klubu nisu zadovoljni brojnim igračima, ali su Dragan Milosavljević i Sasu Salin za razliku od njih igrači koji su zadovoljili svojim igrama i u klubu postoji zadovoljstvo njihovim partijama. Ne samo u vođstvu kluba, već se to odnosi i na trenera Luisa Kazimira, što je i najvažnije.

Ideja Unikahe je da napravi tim za sledeću sezonu koji će se bazirati na domaćim, španskim igračima, a na klupi će ostati trener Kazimiro.

U toku leta, Unikaha će dovesti najmanje četiri pojačanja, možda i pet, uključujući plejmejkera i snažnog krilnog centra.

Alberto Dijaz, Dani Dijez, Karlos Suarez, Žaime Fernandez i Ruben Gereiro imaju ugovore sa Unikahom i tim iz Malage će nastaviti da računa na njih.

Pored njih Malaga razmatra opciju da sačuva Milosavljevića i Salina. Videćemo koliko može Partizan u celoj priči, a jasno je da će mnogo toga zavisiti od ishoda borbe za specijalnu pozivnicu.

Milosavljević je zablistao u meču protiv Valensije kada je dao 28 poena i gađao 6/7 za tri poena i 5/5 za dva poena. Ipak, njegova Unikaha je završila takmičenje u ACB ligi jer je Valensija prošla dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading